Uitvaartfotograaf Friesland

Wanneer je op zoek bent naar uitvaartfotograaf in Friesland kom ik graag met je in contact. Mijn naam is Kristel Dallinga, mijn bedrijf Fotostel en in de afgelopen jaren heb ik mij als afscheidsfotograaf gespecialiseerd in het in beeld brengen van aandachtige en liefdevolle momenten rondom een  uitvaart. Een uitvaart is bij uitstek een moment waarop je als familie, vrienden en bekenden samenkomt, verdrietig bent, maar ook vaak met een lach terugkijkt op dierbare herinneringen. de dag van afscheid beleef je vaak in een roes en dan is het erg fijn om later in alle rust terug te kunnen kijken op troostrijke herinneringen aan deze intense dag.

De waarde van uitvaartfotografie

Afscheid nemen van een dierbaar persoon is verdrietig en ingrijpend. Je wilt in de periode rondom de uitvaart graag samen zijn met hen die dicht bij je staan: je familie en je beste vrienden. Samen herinneringen ophalen. Je laten troosten door een liefdevolle arm om je schouder en het kunnen overleggen wie de kist gaat dragen en wie nog graag iets wil zeggen tijdens de afscheidsdienst. Op de dag zelf gebeuren er veel verschillende dingen die je niet allemaal goed mee zult krijgen, maar die je vast op een later moment graag nogmaals wilt beleven. Uitvaartfotografie waarin het vooral gaat om liefdevolle beelden van verbinding, welke ik graag met mijn camera vastleg.

Voor uitvaartfotografie kom ik overal in Friesland, Heerenveen, Burgum, Drachten, Oosterwolde, Beetsterzwaag en Buitenpost en natuurlijk ook op alle andere locaties. Hier maak ik mooie herinneringen waardoor je deze waardevolle afscheidsmomenten blijvend kunt herinneren.

uitvaartfotograaf friesland

‘’Een uitvaart is een aangrijpende gebeurtenis. Door middel van een liefdevolle fotoreportage wil ik families en vrienden steun en troost bieden en hun verbinding met alle anderen laten zien en nógmaals laten voelen.

Uitvaartfotograaf in Friesland

Niet iedere fotograaf is geschikt als uitvaartfotograaf. Binnen de uitvaartfotografie is het van groot belang om e.e.a. goed aan te voelen en waar mogelijk op gepaste afstand mooie en liefdevolle beelden te maken. Empatisch als ik ben is dit precies hoe ik te werk ga. In bijna ieder situatie weet ik in te schatten hoe wél of toch beter níet te handelen. Gedurende de gehele dag ben ik in de buurt, zonder storend aanwezig te zijn.

Op de dag van afscheid wil ik, naast onopvallend aanwezig zijn, vooral ruimte bieden aan familie en vrienden om op hun eigen wijze afscheid te nemen van hun dierbare. Daar draait het tenslotte om. Ik voel het als mijn belangrijke taak om een volledige en gevarieerde reportage samen te stellen met troostrijke en liefdevolle herinneringen waar je als nabestaande later  – in alle rust –  op terug kunnen kijken.

uitvaartfotografie friesland

Herinnering van een afscheid 

Ben je op zoek naar een uitvaartfotograaf in Friesland? Ik kom graag laagdrempelig met je in contact. Dat betekent dat ik bij voorkeur enkele dagen voor de uitvaart langs kom om e.e.a. te overleggen. Ook kan ik dan eventueel al een aantal foto’s maken van de situatie zoals het op dat moment is. Rondom de uitvaart zal ik vrijwel ongemerkt en vanuit  verschillende standpunten foto’s nemen. Hiervan ontvang je, naast alle geselecteerde en bewerkte foto’s op usb, tevens een royaal herinneringsalbum. 

Om te herinneren uit liefde!

Meer informatie over uitvaartfotografie in Friesland of wil je al een afspraak maken?