Het Magazine ‘BELEEF’ is deze week uitgekomen!

en ik mocht álle foto’s hiervoor maken! Helemaal geweldig natuurlijk en naast dat het een fikse klus was – met afspraken op de diverse locaties van Visio Wonen & Dagbesteding Noord Nederland – heb ik hier vooral enorm van genoten.

Zó bijzonder om in contact te staan met ouders, broers, zussen, groepsleid(st)ers en wie er ook maar om een cliënt heen staat, om vervolgens samen ‘het mooiste portret’ te kunnen maken. Aansturen, geduld hebben, flexibel zijn, maar ook je blíjven verwonderen over de liefde van ouders voor hun kind en hun ogenschijnlijk onuitputtelijk geduld om ieders wens zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

© Kristel | Fotostel

Op de cover van ‘BELEEF’ staat Stacy met haar moeder

Samen thuis bij de kerstboom, waarin Stacy nog een bal probeert kwijt te raken. De boom staat er ieder jaar vanaf begin november, want Stacy is ronduit gek is op de Kerst!

Lekker lang genieten dus!

© Kristel | Fotostel

Alrik mag regelmatig mee naar de kerk

en zijn vader speelt dan op het orgel. Een normale kerkdienst duurt Alrik te lang, maar luisteren terwijl zijn vader aan het spelen is – en regelmatig verrast worden door een speciaal verzoeknummer – daarvan glundert hij van oor tot oor en daar worden wíj als omstanders weer helemaal blij van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *